Aquest blog és una mostra de les meves reflexions. Un bagul on inclouré tot allò que em faci dubtar, reflexionar, aprendre... Tot allò relacionat amb el meu aprenentatge i el meu creixement personal :D
RSS

5 de juny 2010

"Cada home ha d'inventar el seu camí" (Sartre) Aquest és un trosset del meu...

Per acabar aquesta assignatura m’agradaria fer una reflexió de tot el que ha suposat per mi, ja que hi ha molts aspectes que considero importants. Amb el pas dels mesos hem pogut realitzar moltes activitats tant a dins l’aula com a fora i així he pogut contrastar tota la informació rebuda a la classe amb l’actuació a l’escola. A més, he pogut viure molts moment amb els dofins de Rosa dels Vents, ensenyar i aprendre d’ells. Crec que el fet de poder introduir-se en una escola i poder participar ja estant a primer curs de carrera és una experiència única i molt enriquidora i és per això que m’agradaria donar les gràcies a la Universitat i als centres que han participat en aquest gran projecte. Sense els nens no podem formar-nos com a profesores. A més, les co-tutories amb les mestres han guiat la nostra tasca.

En segon lloc voldria dir que les sessions que hem dedicat a fer classe han estat molt dinàmiques i m’ha resultat interessant el fet que nosaltres, les alumnes, tinguem tanta importància i esdevinguem protagonistes. Els comentaris de les lectures i les dinàmiques realitzades m’han ajudat a veure els punts de vista que tenen les meves companyes sobre diversos temes que han aparegut al llarg de l’assignatura, resoldre alguns dubtes, compartir coneixements i ampliar-los, però sobretot reflexionar. Juntament amb els comentaris de les lectures, les co-tutories entre iguals han estat molt interessants, perquè encara que hem perdut dies de classe (pel fet d’anar a les escoles) ens hem assabentat de què ha estat allò que han fet les nostres companyes en la nostra absència i a quines conclusions han arribat.

En tercer lloc, m’agradaria parlar sobre el mètode d’avaluació. Al principi no estava gaire contenta amb el blog, però ara veig que és una molt bona forma de seguir la classe. He pogut recollir totes les meves experiències, vivències, els meus dubtes i problemes en un format nou per mi i el més interessant de tot és poder plasmar-ho i compartir-ho amb els altres. També, mitjançant la lectura dels comentaris dels altres blocs, he pogut adonar-me d’aquelles coses que potser havia passat per alt. Ha estat una forma més d’aprendre dels altres i de les seves aportacions.

Per últim, vull expressar la meva satisfacció per la feina feta durant tot aquest curs i aquest semestre. El fet d’interessar-me més per aquesta carrera és un assoliment important i cada dia tinc més ganes de continuar. Per dir la veritat, són els nens els que m’han ajudat a escollir el meu futur. Sembla mentida que aquells més menuts et marquin i dibuixin el teu destí. No sabria com agrair-los la seva ajuda i la seva comprensió. Només puc dir:
.
GRÀCIES PER TOT!

1 comentaris:

af ha dit...

Si, tu has fet un bon bloc, segueix REFLEXIONANT i agraínt a la vida tot el que es dona per seguir creixent

Publica un comentari a l'entrada