Aquest blog és una mostra de les meves reflexions. Un bagul on inclouré tot allò que em faci dubtar, reflexionar, aprendre... Tot allò relacionat amb el meu aprenentatge i el meu creixement personal :D
RSS

11 d’abr. 2010

Posem en comú un fragment del llibre: comentari de “Nens de vidre” (18 de març)

Després de la co-tutoria de dimarts on ens vam explicar mútuament vivències, continguts i opinions hem començat el nou dia d’avui amb més comentaris sobre el llibre “Nens de vidre”. Quan he arribat a la classe m’ha impactat molt el fet de veure l’aula amb una llum tènue i espelmes al voltant de la paperera, tot acompanyat amb música relaxant. Crec que amb aquesta primera intervenció i totes les activitats que han fet la Míriam i la Nuria hem pogut reflexionar sobre nosaltres mateixes, els nostres sentiments, els records i aquelles paraules positives que ens ajuden a sentir-nos millor.

La segona intervenció l’han fet l’Alèxia i la Cristina, també sobre la famosa lectura “Nens de vidre”. L’activitat que elles ens han proposat per reflexionar sobre el seu fragment escollit ha estat dibuixar una casa i analitzar la psicologia de la persona mitjançant el dibuix (relacionat amb el fet de que en Pau sempre esculli el color negre per pintar). D’aquesta manera hem pogut comparar allò que ens transmet la persona pel seu dibuix i la seva manera de ser real (a més de despertar el nostre sentit creatiu :)

En la segona part de la classe hem recollit aquelles idees, dubtes i sorpreses que volíem afegir al nostre PowerPoint i hem repassat l’agenda: divendres tocaria co-tutoria amb els mestres i excursió a l’Aquarium.

Com a conclusió he de dir que amb la classe d’avui crec que totes hem mirat cap a la nostra ànima, veient-nos a nosaltres per després opinar sobre els altres. Ha estat una manera molt bona d’ensenyar-nos a veure tant cap endins com cap a fora.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada