Aquest blog és una mostra de les meves reflexions. Un bagul on inclouré tot allò que em faci dubtar, reflexionar, aprendre... Tot allò relacionat amb el meu aprenentatge i el meu creixement personal :D
RSS

3 de juny 2010

Preparem l’última co-tutoria amb les mestres (27 de maig)

Avui hem fet una sessió diferent a les altres de preparació de les co-tutories amb les mestres. El motiu que ens ha obligat a canviar la nostra planificació habitual és el fet d’haver de preparar la sessió del dia 4. Totes estem molt entregades perquè volem que tot surti bé i que els nens i nenes que ens han acompanyat en la nostra experiència tinguin un bon record de nosaltres.

Jo estic en el grup de les titelles, juntament amb les dues Núries (la Pascual i la Tamayo), l’Alba, la Marina, la Cristina Porcel, la Miriam, la Patricia, la Belén i la Laia Ribes. La representació de titelles és molt difícil de planificar, així que hem continuat pensant què podíem fer per a que els petits alumnes passessin una bona estona.

La Núria ha tingut una bona idea: podíem representar que és l’aniversari de la Caputxeta i que els seus amics li volen fer un pastís per celebrar-lo. Totes hem cregut que és una idea perfecta per a què els infants, a més de gaudir de l’obra, puguin aprendre a fer un pastís de maduixa, repassar els nombres (de l’1 al 10) i els noms dels diferents ingredients que es necessiten, i a més, interactuar amb nosaltres durant tota l’obra.

La resta de companyes ens hem organitzat per aportar el material i ajudar a que la representació sigui un èxit. Totes hem participat amb moltes ganes i il·lusió, ja que el dia 4 serà una jornada amb dos protagonistes: les alumnes de la universitat i els nens. Volem que sigui una sessió per recordar, encara que també per aprendre.

Aquesta experiència serà molt divertida i enriquidora, però alhora trista. Direm adéu als infants que ens han acompanyat en tot aquest curs. Només puc dir que gràcies ells he après a valorar molt més la feina de mestra. És tot un plaer aprendre dels més menuts :)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada