Aquest blog és una mostra de les meves reflexions. Un bagul on inclouré tot allò que em faci dubtar, reflexionar, aprendre... Tot allò relacionat amb el meu aprenentatge i el meu creixement personal :D
RSS

26 d’oct. 2010

26/10/10 Utilitzem el Moodle des d’una altra perspectiva

Avui en Miquel ens ha continuat parlant de les TIC, i més concretament del funcionament del moodle, eina que utilitzem tots els estudiants universitaris per informar-nos i enviar treballs, entre d’altres coses.

Hem après a crear el nostre propi entorn moodle i a afegir recursos, obrir fòrums, incloure enquestes... Utilitzar gairebé tot allò que podem fer servir.

En la reflexió d’avui no puc dir molta cosa, ja que crec que aquest entorn virtual no és molt adequat pels nens d’infantil. No fa falta que entreguin les seves activitats mitjançant aquesta via i amb prou feines saben llegir. Per tant, els costaria molt fer-lo servir de manera correcta. Aquesta eina virtual és més adient per nens més grans, potser a partir de primària, que és quan els infants tenen un cert domini de l’informàtica i de les altres tecnologies.

Els nens de P-3, P-4 i P-5 poden treballar amb programes més senzills com el Paint i a més els costaria menys entendre el seu funcionament. El millor és començar per coses fàcils que els ajudin a entendre com funciona el món de la informàtica per anar avançant en el seu aprenentatge.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé però underskatar disposició dels nens a aprendre nous programes i förmångan d'aprendre serà agradable quan treballen en l'equip i és bo un aclaridor profferor Noruega és sense motor a la mà desenvolupats als 6 - 8 anys

Publica un comentari a l'entrada